Alleen voor leden

Wie zijn wij

GALERIE ABSOLUUT
is te vinden op twee plaatsen in de binnenstad van Amersfoort, t.w. Weverssingel 37 en Kunstplein Cahen, Muurhuizen 104. Beide panden worden gedeeld in het gebruik.

Weverssingel 37 is van half juni tot half september gesloten en dan in gebruik door de Historische Vereniging.

De ruimte in Kunstplein Cahen, Muurhuizen 104 delen wij met D&F. Dit houdt in dat op deze locatie Galerie Absoluut vier maal per jaar een 6-wekelijkse tentoonstelling opent.

Zie voor actuele expo-data verder op deze site.

Stichting Absoluut Kunst&Zofoort heeft als voornaamste doelen het publiek kennis te laten maken met kunstprojecten en een platform te bieden aan kunstenaars om met hun werk naar buiten te treden. Al onze deelnemende kunstenaars hebben in de expositieruimten werk hangen of staan en we nodigen u uit deze te komen bekijken. We nodigen regelmatig een gastexposant uit en verder verzorgen we maandelijkse filmmiddagen en af en toe een workshop. Kortom, genoeg te beleven! Open: vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur, inclusief de derde zondag van de maand tijdens de KunstKijkRoute.
De doelstellingen van Absoluut Kunst&Zofoort

Vrienden van Absoluut

Absoluut heeft ook Vrienden. Deze steunen de Stichting Absoluut en haar activiteiten met een jaarlijkse bijdrage van 15 euro. De Vrienden kunnen gratis kunstfilms bezoeken en krijgen alle informatie over exposities en uitnodigingen voor openingen. Dus: word Vriend van Absoluut en geniet van al het moois dat Absoluut Kunst&Zofoort u te bieden heeft.


Kunstenaars

Wij nodigen kunstenaars uit om deelnemer te worden van Absoluut Kunst&Zofoort. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het mailadres: contact@galerieabsoluut.nl